В Ужгороді відбулося засідання круглого столу "Кожній дитині — родину!"

42 дитячі будинки сімейного типу є в Закарпатській області. Про це Суспільному розповіла начальниця Служби у справах дітей Закарпатської ОВА Світлана Якімеліна 15 грудня на засідання круглого столу "Кожній дитині — родину!"

 

Захід провели в Ужгороді в приміщенні громадської організації "Неємія". Там зібралися батьки-вихователі, прийомні батьки і начальники районних Служб у справах дітей Закарпатської області. На засідання круглого столу в Ужгород приїхала Мирослава Шеверя з Великого Березного. Жінка разом з чоловіком 15 років виховують дітей у своєму будинку сімейного типу.

"Є в нас 7 дітей, було 12, але вже випустилися старші. У нас дві дівчинки і 5 хлопців різного віку: від 8 до 17 років. У нас двоє дітей біологічних і 10 прийомних було, троє випустилися. Ми любимо дітей. У нас було лише два хлопчики. Ми хотіли дівчинку ще. Спершу думали, що буде тільки одна дівчинка, а далі, як бачили їхні успіхи, їхні очі, то вже якось само собою так склалося. Я не уявляю собі іншого життя", — розповіла Мирослава Шеверя.

 

15 грудня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів