На Закарпатті відбулися змагання зі спортивного орієнтування «Кубок Святого Миколая - 2022»

На Закарпатті відбулися змагання зі спортивного орієнтування «Кубок Святого Миколая - 2022»
В суботу, 17 грудня 2022 року, незважаючи на холодний дощ та калюжі, юні спортсмени Закарпатського центру туризму покращували свої спортивні результати та закріпили навички в спортивному орієнтуванні, бо для справжнього туриста-краєзнавця не буває поганої погоди. Традиційні щорічні відкриті змагання зі спортивного орієнтування «Кубок Святого Миколая - 2022», організатором яких виступив Закарпатський центр туризму, зібрали справжніх любителів цього виду спорту, як юних, так і вже поважного віку.

 

Головний суддя змагань Юлія Більце наголосила на тому, що метою «Кубка Святого Миколая - 2022» є патріотичне виховання спортсменів, їх підготовка до захисту України, адже орієнтуватися на місцевості є вкрай важливим у сьогоднішніх непростих геополітичних умовах. Заступник директора Закарпатського центру туризму Оксана Пецкович переконана, що залучення школярів до здорового способу життя, розвиток їхніх морально-вольових якостей, духовної та фізичної досконалості, популяризація такого виду спорту, як орієнтування, є важливими складниками національного виховання справжніх патріотів України.

Спортивне свято «Кубок Святого Миколая - 2022» відбулось в м.Ужгород, мікрорайон «Юність», якраз напередодні такого очікуваного і дітьми, і дорослими дня Святого Миколая. Адже цього дня кожен чекає дива і подарунків. А переможець отримує ще й заслужену перемогу, схвалення і визнання. Цього разу учасниками змагань стали більш ніж 80 юних орієнтувальників з Ужгорода та району. Змагання проходили між віковими групами: ч/ж Ветерани, ч/ж 40-50, ч/ж 21, ч/ж 16, ч/ж 14, ч/ж 12, ч/ж 10, Kids/Новачки. Спортсмени, які посіли на дистанціях 1 – 3 місця у кожній віковій групі, були нагороджені грамотами та медалями Закарпатського центру туризму. Як наймолодші, так і поважного віку (найстаршому учаснику виповнилося 84 роки) подолали усі етапи і дістались фінішу. Кожен здобув таку необхідну насамперед для нього маленьку перемогу!

Закарпатський центр туризму

 

19 грудня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів