На Закарпатті зменшився асортимент хлібо-булочних виробів: як працюють пекарні в умовах "блекауту"

На Закарпатті зменшився асортимент хлібо-булочних виробів: як працюють пекарні в умовах "блекауту"
Підприємці змушені підлаштовувати графіки роботи через відключення електроенергії. Один з продуктів, що потрібно виготовляти щодня – хліб.

 

Втім, вже кілька тижнів пекарні Ужгорода не працюють на повну потужність. На полицях магазинів зменшився асортимент хлібобулочних виробів. Як працюють пекарі в умовах блекауту та чи є можливість організувати для них спеціальний графік, – дивіться у сюжеті.

 

23 грудня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів