На Закарпатті затримали двох чоловіків, підозрюваних у торгівлі метамфетаміном (ФОТО)

На Закарпатті затримали двох чоловіків, підозрюваних у торгівлі метамфетаміном (ФОТО)
За процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури повідомлено про підозру двом особам – жителям Чопа та Ужгорода – за кількома фактами збуту психотропних речовин (ч.ч. 1, 2 ст. 307 КК України).

 

Правоохоронці фіксували протиправну діяльність осіб протягом кількох місяців. Так, слідством встановлено, що підозрювані купували метамфетамін та в подальшому збували його громадянам на території Ужгородського району. Зустрічі з «клієнтами» призначали, зокрема, поблизу громадських місць.

Цими вихідними вдома у фігурантів провели санкціоновані судом обшуки. Правоохоронці знайшли та вилучили ймовірно наркотичні та психотропні речовини, які вже скерували на експертизу, електронні ваги, а також готівку в національній та іноземній валюті. Самих чоловіків затримано, найближчим часом їм оберуть міру запобіжного заходу.

Зауважимо, що 21-річний мешканець Чопа вже судимий цьогоріч за вчинення крадіжки на території вказаного населеного пункту. Нове правопорушення він вчинив під час встановленого йому іспитового строку.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Ужгородського райвідділу поліції за оперативного супроводу співробітників сектору кримінальної поліції, Чопського прикордонного загону та за силової підтримки бійців спецпідрозділу РПОП, повідомляє пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

 

26 грудня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів