Трьох закарпатців підозрюють у організації незаконного перетину до Угорщини

Трьох закарпатців підозрюють у організації незаконного перетину до Угорщини

 

На Закарпатті підозрють трьох чоловіків, які організували незаконний перетин до Угорщини. Про це повідомили на Facebook-сторінці Закарпатської обласної прокуратури.

За версією слідчих, одним з організаторів виявився 33-річний мешканець Мукачівського району. Групу з трьох чоловіків зібрали в готелі на території Берегівщини для подальшого переправлення до Угорщини поза межами пунктів пропуску. Для цього інший підозрюваний – хустянин – надав їм усю необхідну інформацію та посадив до автомобіля, який мав перевозити їх. Останній – мешканець Берегівщини – відвіз пасажирів на околиці с. Гетен, звідки чоловіки мали розпочати маршрут, — йдеться у публікації.

"Чоловік домовився отримати гроші за свої послуги – 12 тис. доларів на території Угорщини. Цю суму йому мав сплатити один із військовозабовязаних", — йдеться у публікації прокуратури.

Трьох закарпатців викрили та затримали на Берегівщині у п’ятницю, 6 січня. Наразі їм вже обрано запобіжні заходи – тримання під вартою з правом внесення майже 121 тис. грн застави для кожного, — йдеться у публікації.

Трьом чоловікам повідомили про підозру у незаконному переправленні військовозобов’язаних чоловіків через кордон. Якщо провина буде доведена, то їм загрожує позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років.

 

09 січня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів