Як вибрати диван з тканини для спальні

Як вибрати диван з тканини для спальні
Оббивка дивана для спальні відіграє таку ж важливу роль, як і механізм трансформації. Вона повинна бути якісною та стійкою до забруднень. Шкіряний диван для спальні не найкращий варіант, краще обрати саме диван з тканини. Головне тут, знати яку тканину обрати.

 

Виробники м'яких меблів пропонують великий вибір тканинних диванів, які відрізняються за ціною та якістю. Наприклад, в інтернет-магазині https://www.meblium.com.ua/ua можна знайти широкий асортимент та обрати саме те, що вам потрібно.

Для спальні варто вибирати диван з м'якої та приємної на дотик тканини:

·         мікрофібра – одна з найпопулярніших тканин для оббивки меблів. Їй характерні стійкість до деформації та вицвітання, тому диван добре виглядатиме протягом довгих років;

·         гобелен – якщо ви шукаєте тканину з різними візерунками та відтінками, то це саме те, що треба. У склад тканини входить поліестер, тому вона стійка до протирання;

·         флок - м'яка на дотик тканина, має той самий склад, що і гобелен, лише ворс трохи довший;

·         шеніл - елегантна тканина для оббивки диванів, зносостійка і м'яка на дотик.

Матеріал для виготовлення оббивки дивана обробляється тефлоновим просоченням. Це дає змогу створити захисний шар від вологи та пилу та значно підвищує міцність тканини, проте це підвищує вартість. Дешевшим варіантом буде тефлонове напилення.

Різновиди механізмів трансформації

Вибираючи дивани у спальню, слід пам'ятати, що вони розкладаються і складаються велику кількість разів, тому варто підібрати надійний та практичний механізм трансформації:

·         єврокнижка – покращений варіант дивана-книжки, до якого всі звикли. Він трансформується у ліжко одним рухом: сидіння викочується вперед, створюючи рівне місце для сну. В конструкції відсутні дрібні деталі, тому вона практично не ломається і служить багато років;

·         танго - та ж сама книжка з металевим каркасом. Регулюється положення сидіння та підлокітників.

·         американська розкладачка – такий диван має декілька секцій і перетворюється на ліжко, якщо потягнути сидіння трохи вперед.

·         акордеон - механізм, який не боїться жодних навантажень. Конструкція такого дивана складається з трьох секцій, які висуваються та утворюють просторе спальне місце;

·         пума – практичний та надійний механізм. Щоб перетворити диван на ліжко, достатньо підняти сидіння та потягнути на себе.

Усі вище розглянуті варіанти диванів з тканини та механізми їх трансформації допоможуть вам підібрати найкращий диван для спальні. Вони є чудовою альтернативою для ліжка, оскільки вдень після сну їх можна скласти, тим самим звільнивши додатковий простір.

 

25 січня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів