Визначилася доля Луніна в складі «Реала»

Визначилася доля Луніна в складі «Реала»

 

19-й матч Туру чемпіона Іспанії для мадридського «Реала» завершився рахунком 0:0, після чого головний тренер Карло Анчелотті зробив заяву з приводу зимового трансферного ринку. Такий інтерес пов'язаний з тим, що українець Андрій Лунін висловив незадоволення своїм становищем у команді. В результаті вірогідний його перехід в «Ов'єдо», який зацікавлений в голкіпері.

У цьому сезоні команда «Ов'єдо» показує посередні результати, про що свідчать коефіцієнти букмекерських контор. Якщо хочеться познакомитися з розписом попередніх матчів команди  або коефіцієнтами попередніх зустрічей, варто скористатися сайтом 1win. Цей букмекер користується повагою серед клієнтів і рекомендував себе як надійну контору, яку довіряють. Детальніше про БК і її роботу можна ознайомитися в огляді букмекерської контори 1win https://betauth.com/uk/1win/ на сайті Betauth.

Попередні зміни в складі «Реала»

Незважаючи на чутки, головний тренер заявив, що зимовий трансферний ринок закритий, і ніяких змін у складі команди не відбудеться. Це вікно відкривається тільки літом і може стати важливим поворотом у долі «Реала». Головною метою клубу вважається напівзахисник дортмундської «Боруссії» – Джуд Беллінгем. Щоб процедура пройшла максимально безболезненно, можна продати пару гравців.

Після закінчення строку контракту клуб покине Маріано Діас, ще планується організувати трансфер Едена Азана. Саме їх відхід допоможе знайти кошти для покупки запасного нападаючого.

З урахуванням кількості і роду травм, отриманих Каримом Бензема і пропущених ним із-за цієї причини матчу, що пройшов на початковому етапі сезону, керівництво задумалося про його заміну. Поки невідомо, хто може стати його заміною через кілька років.

Лунін в «Реалі»

У турнірній таблиці мадридський «Реал» займає друге місце, відстає від «Барселони» на 5 очок. Лунін почав грати в складі мадридського клубу з липня 2018 р., залишивши луганську «Зорю». З того часу футболіст з України взяв участь у 12 офіційних зустрічах. Його випускають на поле під час проведення  Кубкови ігор або у випадку, якщо Тібо Куртуа травмований. Таке ставлення не подобається нашому співвічизнику, і він висловив бажання вийти з команди заради футбольної практики, хоча виражав готовність терпіти і чекати зіркового часу.

Хоча контракт Луніна діє до червня 2024 р., в СМІ обговорюють його розторження і перехід гравця в «Ов'єдо», але заява Анчелотті зруйнувала ці пропозиції.

 

01 лютого 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів