В Ужгород приїхав президент Австрії Александер Ван дер Беллен

В Ужгород приїхав президент Австрії Александер Ван дер Беллен
В Ужгород з офіційним візитом прибув Федеральний Президент Республіки Австрія Александер Ван дер Беллен. Про це 2 лютого повідомили на сторінці Закарпатської ОВА.

 

Під час візиту, президент Австрії планує провести двосторонню зустріч з керівництвом ОВА, обговорити перспективи міжрегіонального співробітництва Закарпаття з федеральними землями Бургенланд і Тіроль на владному та бізнесовому рівні. Делегація також має намір відвідати медичний центр Товариства Червоного Хреста України.

Фото: Закарпатська ОВА

У ОВА повідомили, що у складі делегації перебувають, зокрема, Федеральна міністерка з питань захисту клімату, навколишнього середовища, енергетики, мобільності, інновацій та технологій Леоноре Гевесслер, Федеральний міністр праці та економіки Mартін Кохер, Надзвичайний та Повноважний Посол Республіки Австрія в Україні Арад Бенкьо, Генеральний секретар Австрійського Червоного Хреста Міхаель Опрізніг.

Що відомо

  • Президент Австрії Ван дер Беллен прибув з візитом в Україну першого лютого. Напередодні він відвідав Бучу на Київщині. Там він наголосив, що вчинені воєнні злочини військами РФ не повинні залишитися без покарання.
  • Президент Австрії Александр Ван дер Беллен заявив, що столиця Австрії могла б бути місцем мирних переговорів між Україною та Росією, але наразі передумов для таких перемовин немає.

 

02 лютого 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів