корпус заводу "Ядзакі" буде передано концерну "Джебіл"

ТОВ "Ядзакі-Україна" згортає реалізацію свого інвестиційного проекту на Закарпатті з виробництва електричних компонентів та комплектуючих для автомобільної промисловості країн Європи

 

Про це 17 травня в Ужгороді під час прес-конференції повідомив голова Закарпатської ОДА Олег Гаваші.

Таке рішення керівництво заводу "Ядзакі" прийняло у зв’язку з відміною пільг через закриття спеціальної економічної зони (СЕЗ) "Закарпаття", завдяки якій й було розпочато реалізацію проекту. За словами Олега Гаваші, "керівництво заводу сподівалося на повернення пільг. Однак закони, що стосуються покращення інвестиційного клімату, перебувають ще в стадії розробки, тому японці призупиняють своє виробництво на Закарпатті".

Водночас інші підприємства з іноземними інвестиціями, які також розпочали роботу ще за функціонування СЕЗ, зокрема завод з виготовлення електронної апаратури американського концерну "Джебіл" та автомобільний завод "Єврокар" висловили готовність працювати у нових умовах.

За словами керівника області, в Ужгороді корпус заводу "Ядзакі" буде передано концерну "Джебіл", також будуть збережені робочі місця.

 

18 травня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів