Закарпаття: українські прикордонники обстріляли угорських рибалок

Сьогодні о 2.40 на Закарпатті прикордонники застави „Бадалово” (Берегівський район)Мукачівського прикордонного загону затримали двох угорських рибалок.

 

Причиною затримання двох громадян суміжної держави, стало не лише те, що вони посеред ночі рибалили біля українського берега річки Тиса, а й їхнє вперте небажання виконувати вимоги прикордонного наряду, у зв’язку з чим останньому довелося зробити декілька попереджувальних пострілів, повідомили у Державній прикордонній службі України.

Чатові застави, що патрулювали вздовж берега, помітили світло ліхтаря та почули плескіт води десь за 5 метрів від берега. Підійшовши ближче, вони побачили моторний човен та двох людей у ньому. Вочевидь, до планів рибалок не входила зустріч із прикордонниками, а тому вони, узрівши перед собою тіні з автоматами наперевіс, спробували втекти. 4 попереджувальних постріли з автомата та 6 – із сигнального пістолета охолодили запал порушників, тож оперативно-пошукова група, що невдовзі прибула на місце, без проблем їх затримала. У човні угорців було знайдено різноманітні знаряддя лову. Зараз горе-рибалки перебувають на заставі, про порушення повідомлено угорських прикордонників.

 

19 травня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів