Послуги сервісних центрів МВС можна отримати в Солотвинському ЦНАПі, що на Закарпатті

Послуги сервісних центрів МВС можна отримати в Солотвинському ЦНАПі, що на Закарпатті

 

Відтепер в одному із ЦНАПів Закарпаття, який розташований за адресою: Закарпатська область, Тячівський район, с. Біла Церква, вул. Марамуреська, 102 надаватимуться наступні адміністративні послуги сервісних центрів МВС:

–обмін посвідчення водія (без складання іспитів);

–видача нового посвідчення водія замість втраченого або викраденого;

–виготовлення макетів індивідуальних номерних знаків транспортних засобі, які виготовляються на замовлення власників транспортних засобів, з видачею номерних знаків;

–перезакріплення індивідуального номерного знаку;

–видача свідоцтва про реєстрацію колісних транспортних засобів для виїзду за кордон;

–видача тимчасового реєстраційного талона на право керування транспортним засобом;

–державна реєстрація, перереєстрація колісних транспортних засобів усіх категорій з видачею свідоцтва про реєстрацію та номерних знаків, зняття з обліку транспортного засобу з видачею облікової картки та номерних знаків для разових поїздок (для транспортних засобів, які відповідно до законодавства не підлягають огляду/експертному дослідженню, або на які подано підтвердні документи про його проведення, або якщо інформація про його проведення міститься в єдиній інформаційній системі МВС).

Варто зазначити, що на Закарпатті підписано вже 5 узгоджених рішень з ЦНАПами, однак тільки згаданий вище, є єдиним в області де надаватиметься частина послуг сервісних центрів МВС. «Ми за якісний та доступний державний сервіс, і саме тому сервісні центри МВС завжди відкриті до нових партнерств, що сприяють ефективності надання державних адміністративних послуг. Тож спільний проєкт з місцевими органами влади для досягнення цієї мети є логічним кроком», — зазначив заступник начальника регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Закарпатській області Крістіан Фекийшгазі.

Така співпраця із Центрами надання адміністративних послуг надає можливість більшій кількості громадян отримувати послуги, а також зменшує навантаження на територіальні сервісні центри МВС в Закарпатській області.

Про це повідомляє пресслужба РСЦ ГСЦ МВС в Закарпатській області.

 

23 лютого 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів