В Ужгороді посилять патрулювання вулиць через поширення підліткового руху «Редан»

В Ужгороді посилять патрулювання вулиць через поширення підліткового руху «Редан»

 

Про це повідомили в Ужгородській міській раді.

Посилити патрулювання на вулицях Ужгорода та відновити проведення профілактичних заходів і лекцій з дітьми та молоддю – із таким проханням до правоохоронних органів звернулася сьогодні на сесії міської ради начальниця управління освіти, депутатка Наталія Баранюк. Як наголосила Наталія Богданівна, на Закарпатті, зокрема і в обласному центрі, шириться рух масових бійок «Редан», що походить із росії.

У ЗМІ цими днями багато інформації про те, що агресор намагається започаткувати в Україні, в тому числі й в Ужгороді та Закарпатській області, агресивний неформальний рух «ПВК Редан» (ідеологічно сформований на території рф; символ руху – білий павук на чорному фоні із цифрою 4 всередині зображення), до якого залучаються підлітки, молодь шкільного віку з використанням телеграм-каналів і соцмереж.

Основна мета агресора – розділення молоді на ідеологічних опонентів, провокування на агресивні та радикальні дії, порушення громадського порядку. Напередодні в Ужгороді уже була спроба організувати бійку.

 

28 лютого 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів