На Закарпатті троє українців намагалися виїхати до Угорщини за підробленими документами (ФОТО)

На Закарпатті троє українців намагалися виїхати до Угорщини за підробленими документами (ФОТО)
На Закарпатті прикордонники Мукачівського загону виявили трьох громадян України призовного віку, які намагались виїхати в Угорщину, за документами з ознаками підробки.

 

Так, в пункті пропуску «Лужанка» під час перевірки документів у громадян, які прямували за кордон, прикордонники виявили повністю сфальшоване пенсійне посвідчення у 25-річного чоловіка з Львівщини та «липові» тимчасове посвідчення і довідка про військово-лікарську комісію у 30-річного чоловіка з Полтавщини.

Ще одного спритника, який намагався перетнути українсько-угорський кордон, виявив інспектор в пункті пропуску «Вилок». 

39-річний житель Черкащини надав для перевірки паспорт з відмітками про виїзд на постійне проживання та взяття на постійний консульський облік Посольством України в Чеській Республіці, а також ID-картку дозволу на проживання у Чехії. 

Під час поглибленого вивчення наданих документів, прикордонники виявили ряд ознак, що вказували на підробку відміток та ID-картки.

Про наявність у діях українців ознак злочину, передбаченого ст.358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів» прикордонники надіслали повідомлення до Нацполіції у Закарпатській області.

Наразі правоохоронці встановлюють коло осіб, причетних до даного правопорушення.

Для подальшого прийняття правового рішення, правопорушників передали співробітникам поліції.

 

11 березня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів