Як обрати коробки для подарунків і солодощів: поради від Kartpac

Як обрати коробки для подарунків і солодощів: поради від Kartpac

 

Подарункові коробки й пакування для солодощів мають особливий дизайн і виготовляються із цупкого мікрогофрокартону, який відмінно тримає форму і має привабливий вигляд. Такі коробки доповнюються привабливим оформленням у вигляді кольорового друку або особливих написів. Для компаній, які займаються реалізацією сувенірної продукції або святкових десертів наявність подарункових коробок є обов’язковою умовою досягнення високого попиту споживачів. Далі розглянемо деякі особливості, які варто врахувати при виборі якісної святкової коробки.

Які бувають коробки для подарунків

Залежно від тематики свята й особливостей подарунка, який буде запаковано, коробки для подарунків мають особливий дизайн і відмінну конструкцію. Для кожного типу товарів можна обрати відповідну за розмірами, формою і дизайном коробку, яка допоможе зробити пакування святковим і ефектним.

Серед популярних видів святкових коробок для подарунків варто виділити такі коробки:

  • класичні білого кольору з кришкою, що оформлені яскравим друкованим принтом залежно від тематики свята;

  • з прозорою кришкою або прозорим віконцем для демонстрації подарунка і його святкового оформлення;

  • декор у вигляді стрічок, написів, принтів.

Для квітів і солодощів також виготовляються святкові коробки з особливим декором. Для пакування квітів досить популярними є коробки з відкритим верхом, що виготовлені у вигляді циліндра чи ефектного багатокутника з кольоровим декором. В такому святковому пакуванні букети квітів зручно транспортувати й презентувати. Залежно від побажань декор може бути унікальним, аби підвищити впізнаваність вашого бренду. Особливо оформлення пакування важливе за умови продажів в соцмережах, адже вирішальним для покупців є саме привабливий оригінальний вигляд подарунка.

Що варто врахувати при виборі коробок для солодощів

Якщо ви обираєте святкові картонні коробки для солодощів, зверніть увагу на кілька різновидів такого пакування. Залежно від типу солодощів можна обрати спеціально розроблені коробки, що можуть використовуватися для тортів, цукерок, печива, пряників, кексів й інших виробів ручної роботи. Такі коробки виготовляються виключно зі спеціального харчового картону з дотриманням санітарних вимог.

Для солодощів коробки можуть мати такі особливості:

  • спеціальні відокремлені порожнини для розміщення окремих виробів з набору;

  • прозорі віконечка для демонстрації солодощів;

  • додаткові вставки для більш надійної фіксації окремих виробів в коробці задля захисту від пошкодження при транспортуванні.

Для замовлення оригінального пакування зручно співпрацювати з виробником напряму, тому інтернет-магазин коробок Карт Пак пропонує виготовлення тари за індивідуальним дизайном. Так кожен підприємець має змогу зробити свою продукцію привабливою й оригінальною, аби вдало виділити товар поміж конкурентів.

 

28 березня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів