Квіти та білизна: як обрати бюстгальтер на подарунок

Квіти та білизна: як обрати бюстгальтер на подарунок

 

Чомусь заведено вважати, що таку особисту річ як білизна не варто дарувати жінці. Проте цей міф досить активно розвіюється, адже для презенту у вигляді мереживного комплекту спокусливого фасону або базового бюстгальтера на кожен день є купа приводів. Та й необов’язково це має бути дарунок від чоловіка з доповненням о букету квітів. Якісна та зручна білизна – чудовий подарунок сестрі, мамі, близькій подрузі або доньці.

Як обрати бюстгальтер на подарунок

При виборі білизни потрібно знати, якому фасону віддає перевагу іменинниця та який розмір зазвичай носить. Спостережливі жінки через одяг можуть визначити приблизний фасон білизни, особливо якщо мова йде про літню пору, коли часто контури бюстгальтера проступають через легку шовковисту блузку чи приталену футболку.

Проте набагато простіше попросити чоловіка жінки або когось з її родини сфотографувати бирку на бюстгальтері, що найчастіше використовується іменинницею. Так ви дізнаєтесь і розмір, і бренд виробника, речі якого їй до вподоби.

Якщо ж є сумніви з тим, чи вгадаєте ви розмір та фасон виробу, оформіть подарунковий сертифікат на певну суму в магазині білизни, де потім іменинниця самостійно обере бюстгальтер або мереживний комплект собі до смаку та у вірному розмірі.

Букет квітів як приємний сюрприз

Постулат про те, що всі жінки люблять квіти, вірний наполовину, адже більше за квіти жінки люблять прояв уваги, який і символізує подарований букет. Для ефекту несподіванки можна замовити доставку квітів тут: https://flores-shop.com.ua/uk/ безпосередньо в день народження до місця її роботи або за домашньою адресою.

Для привітання жінки з іменинами можна обрати:

  • букет з троянд одного виду та кольору;

  • композицію з різних суцвіть в певному відтінку (рожевий, жовтий, фіолетовий тощо);

  • набір квітів в коробці, капелюху або кошику;

  • квітучі вазони з горщиком землі, оформлені по типу букета.

Частина служб доставок пропонують додати до букета і ваш подарунок. Тоді кур’єр привезе до іменинниці не тільки красиву композицію квітів, а і подарунок, що ви для неї обрали. Також до доставки можна додати різнокольорові гелієві кульки, м’яку іграшку чи набір солодощів.

Враження у подарунок

Якщо вище перераховані варіанти, що мають практичну цінність або прояв уваги, то зараз мова піде про види дарунків виключно емоційного характеру. Похід у вишуканий ресторан, курс оздоровчого масажу, день безліміту у професійному SPA-салоні чи майстер-клас з гончарного мистецтва – обирати вам, головне, щоб обраний дарунок дійсно надовго запам’ятався іменинниці.

До речі, підбір подарунка на день народження є чудовим способом «підсадити» жінку на нове хобі, що в майбутньому може стати справою її життя. З таких варіантів можна виділити різноманітні майстер-класи (кулінарні, саморозвитку, декоративного мистецтва, дизайну та ландшафту), ваучер на вибір подарунка власноруч в магазині для творчості тощо.

При достатньому бюджеті близькій людині можна подарувати подорож на відпочинок, а у випадку з привітанням мами ця подорож має бути на вас двох. З коштовних подарунків зі сфери емоцій можна додатково відзначити політ на повітряній кулі або більш екстремальні варіанти по типу параплана та дельтаплана.

 

08 серпня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів