На Закарпатті 36-річного військового, підозрюваного у збуті наркотиків, взяли під варту із заставою

На Закарпатті 36-річного військового, підозрюваного у збуті наркотиків, взяли під варту із заставою
На Закарпатті 36-річному військовому, якого підозрюють у збуті наркотиків, обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення понад 107 тисяч гривень застави. Про це повідомили на Facebook-сторінці Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону.

 

За даними слідства, 36-річний солдат торгував метамфетаміном та канабісом, який розповсюджував серед місцевого населення Ужгородського району.

"Товар підозрюваний передавав із рук у руки у салоні власного авто, решту зберігав при собі. Встановлено, що за пів грама психостимулятора та 0,1 грама психотропної речовини він брав понад 3 тисячі гривень", — йдеться у повідомленні.

Два таких факти зафіксували правоохоронці. Військового затримали у порядку ст. 208 КПК України. Під час санкціонованих обшуків у нього виявили ще 0,35 грама речовини. Усю речовину вилучили та скерували експертизу. За скоєне чоловіку може загрожувати від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Наразі підозрюваному суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення понад 107 тисяч гривень застави.

 

29 березня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів