В Ужгороді сьогодні – масштабні дитячі змагання з кіокушинкай карате (ФОТО)

В Ужгороді сьогодні – масштабні дитячі змагання з кіокушинкай карате (ФОТО)
У спортивній залі Класичної гімназії стартували водночас відкритий чемпіонат Ужгорода «Закарпатське ведмежа» серед дітей вікових груп 2015, 2016, 2017 рр.н. та відкритий обласний чемпіонат з кіокушинкай карате у розділі «Куміте» «Закарпатська сакура».

 

Участь у змаганнях беруть близько 350 спортсменів з нашої області, а також Львівської, Івано-Франківської, Полтавської, Київської областей і столиці.

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв привітав учасників чемпіонатів, їхніх батьків і тренерів, суддів змагань, побажав приємних вражень і перемог, подякував за наближення головної української перемоги нашим Збройним Силам.

Міському голові та партнерам спортивного заходу організатори вручили подяки Національної федерації кіокушинкай карате України – за допомогу в розвитку і популяризації цього виду спорту.

Привітали учасників змагань і начальник управління молоді та спорту департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОВА Олег Муртазін, начальниця управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради Алла Чернобук.

Після урочистого відкриття змагань розпочали поєдинки на татамі.

Відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради

 

09 квітня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів