На Закарпатті затримали сімох чоловіків за спробу незаконного перетину кордону зі Словаччиною

На Закарпатті затримали сімох чоловіків за спробу незаконного перетину кордону зі Словаччиною

 

На Закарпатті, поблизу кордону зі Словаччиною, впродовж 8-9 квітня затримали сімох чоловіків за спробу незаконного перетину кордону. Про це повідомили на Facebook-сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

За інформацією ДПСУ, трьох чоловіків, які намагалися незаконно перетнути кордон, виявили прикордонники поблизу села Оноківці. Чоловіки у пошуках заробітку спробували поза пунктами пропуску дістатися країн ЄС. Один із них не мав при собі документів.

Ще двох чоловіків, також закарпатців, зупинили військовослужбовці відділу "Соломоново" за 100 метрів від держрубежу. За інформацією ДПСУ, чоловіки визнали намір незаконно потрапити до Словаччини.

"За інформацією місцевого, прикордонникам відділу "Ужгород" вдалося припинити незаконні наміри жителя Кривого Рогу, який намагався сховатися від правоохоронців у лісосмузі. Ще одного чоловіка, жителя Донеччини, затримали у горах прикордонники відділу "Великий Березний". Його зупинили у співпраці з оперативниками загону", — йдеться у повідомленні.

За спробу незаконного перетинання державного кордону України усіх затриманих притягнули до адмінвідповідальності. Справи передали до суду.

Закарпатцям, які намагалися перетнути кордон поза пунктами пропуску групою осіб, загрожує від 8500 грн до 13 600 грн штрафу або адміністративний арешт на строк від десяти до п'ятнадцяти діб. Жителям Кривого Рогу та Донеччини за спробу незаконного перетину кордону загрожує від 3400 грн до 8500 грн або адміністративний арешт на строк до 15 діб.

 

10 квітня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів