На Закарпатті стартує проєкт з адаптації та професійного розвитку релокованих медійників

На Закарпатті стартує проєкт з адаптації та професійного розвитку релокованих медійників
Головне завдання проєкту «Вільні медіаможливості» - робоча адаптація та нові перспективи для спеціалістів у сфері медіа та комунікацій, які переїхали в область у пошуках безпеки. Зокрема, заплановані тренінги та практичні курси, зустрічі з лідерами думок, підготовка відео матеріалів та контенту для соцмереж, студійні записи власних програм, набуття додаткових та вдосконалення професійних навичок.

 

До участі у проєкті запрошуються журналісти, блогери, спеціалісти з маркетингу, PR та комунікацій. Перевагами для заявників стануть досвід роботи у сфері медіа та комунікацій, надання стислого резюме, посилань на створені матеріали чи соцсторінки.

Учасники проєкту пройдуть кілька практичних курсів та зустрінуться з місцевими експертами, зокрема:

-       здобудуть корисні вміння з підготовки відеоматеріалів телевізійного формату, роботи в кадрі, запису телепрограм на базі студії з професійним технічним обладнанням;

-       удосконалять навички створення текстових матеріалів, райтингу та копірайтингу для ЗМІ та інших сфер;

-       отримають практичні знання щодо створення текстового та візуального контенту, а також основ дієвого просування у соцмережах;

-       зустрінуться з економістами, представниками місцевого бізнесу, налагодять корисні контакти в експертному та професійному середовищі.

Після завершення практичної частини можлива подальша співпраця з учасниками на гонорарній основі, а також допомога в організації роботи –  надання технічних та комунікаційних можливостей для професійної реалізації.

Організатори: ГО «Вільні медіа Закарпаття» у межах програми «Стійкість», що впроваджується Чорноморським фондом регіонального співробітництва у партнерстві з ERIM та фінансується Європейським Союзом.

Партнери проєкту: Закарпатська обласна організація «Національної спілки журналістів України», Агенція регіонального розвитку «Закарпаття», Благодійна організація «Фонд Андрія Півня», Центр кар’єрного розвитку та профорієнтації «Центр кар’єри УжНУ».

Охочих взяти участь у проєкті просять надсилати резюме на електронну адресу [email protected] або заповнити коротку заявку за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfNMtQAbe3mNdL_fHDsIDGoL-8o-DHze4y9RzHJhGOTh4FpiA/viewform

Деталі за тел:

+380 95 011 4575 ГО «Вільні медіа Закарпаття»

+380 095 596 2226 БО «Фонд Андрія Півня»

Публікація підготовлена за фінансової підтримки Чорноморського Фонду регіонального співробітництва – проєкту Німецького фонду Маршалла. Її зміст є виключною відповідальністю ГО «Вільні медіа Закарпаття» і не обов’язково відображає позицію Чорноморського Фонду регіонального співробітництва – проєкту Німецького фонду Маршалла.

#ПрямуємоРазом

#ПрограмаСтійкість

#BSTProject

 

 

11 квітня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів