У Виноградові затримали вантажівку з нелегальною деревиною (ФОТО)

У Виноградові затримали вантажівку з нелегальною деревиною (ФОТО)
Вчора, 26 квітня, під час патрулювання в місті Виноградів співробітники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки вантажний автомобіль.

 

Керував транспортним засобом 44-річний житель Вінницької області, який в закритому причепі перевозив понад пів сотні колод деревини породи «Дуб».

На вимогу правоохоронців водій зміг надати лише копію товаро-транспортної накладної і та викликала сумніви у співробітників поліції. Окрім цього на деревині були відсутні спеціальні чіпи зі штрих-кодом, за допомогою яких можна було б з’ясувати походження вантажу.

Для фіксації правопорушення на місце події прибула слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції. Після проведення огляду поліцейські вилучили транспортний засіб разом із сумнівною лісопродукцією та помістили її на арештмайданчик.

Слідчі кваліфікували дану подію за ч. 1 ст. 246 Кримінального кодексу України. В рамках розпочатого кримінального провадження правоохоронці встановлюватимуть обставини порубки вилученої деревини та осіб причетних до організації та виконання злочину.

Нагадаємо, санкція даної статті передбачає покарання від штрафу до трирічного ув’язнення, – повідомляють у відділі комунікації поліції в Закарпатській області.

 

27 квітня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів