Рецензія на книгу Гіпотеза кохання

Рецензія на книгу Гіпотеза кохання

 

Рецензія на книгу Елі Хейзелвуд «Гіпотеза кохання»

Бажаєте провести вечір за читанням легкої для сприйняття літератури? Тоді зверніть увагу на книгу «Гіпотеза кохання» Елі Хейзелвуд. Це видання про пошуки кохання і свій шлях у житті. Книга є прекрасним представником романтичної прози. Розглянемо ключові моменти цієї захоплюючої історії, що змусять вас прочитати цю книгу ще раз і ще раз.

Про автора

Елі Хейзелвуд – американська письменниця, відома своїми романами про любов, дружбу та сім'ю. Вона народилася в Італії, жила у Японії й Німеччині, а згодом переїхала до США. Закінчила університет, де здобула ступінь магістра наук з нейробіології.

Перша книга Елі Хейзелвуд «Гіпотеза кохання» вийшла у 2017 році й стала міжнародним бестселером. Після успіху першої книги вона продовжує писати романи про любов, такі як «Нижче нуля», «Любов у мозку», «Під одним дахом».

Крім написання книг, Елі Хейзелвуд захоплюється музикою, кулінарією та подорожами. Вона живе у Нью-Йорку разом зі своїм чоловіком та двома кішками.

Про книгу

Олівія Сміт – студентка-біолог, яка не вірить у кохання. Намагаючись переконати свою найкращу подругу в тому, що має стосунки, головна героїня в паніці цілує першого чоловіка, що попався їй на очі. Їм виявляється Адам Карлсен – молодий та симпатичний професор, а також відомий серцеїд. На превеликий подив Олівії, з якоїсь причини Адам вирішує підіграти їй. Але чи зможуть вони підтримувати фейкові відносини, коли у справи втручаються почуття?

Цікаво? Все для того, щоб ви більше читали)

Рецензія на книгу

«Гіпотеза кохання» Елі Хейзелвуд – це витончена, емоційна та дуже чуттєва книга про те, як люди відкривають для себе справжнє кохання. Історія розповідає про те, що навіть учений може знаходити себе в коханні, і це може змінити життя назавжди. Також окрім опису повсякденного життя цілеспрямованої ерудованої науковиці, авторка додала у книгу невеличкі пізнавальні науково-природознавчі вставки.

Особливої вишуканості в сюжеті немає. Це просто мила любовна історія в науковій атмосфері, у стінах лабораторій Стенфорда. Читається дуже легко, бо мова автора легка і зрозуміла, а книга в основному складається з діалогів.

«Гіпотеза кохання» – це книга, яку важко відкласти, бо її захоплюючий сюжет та живі персонажі не залишать байдужим жодного читача. Це книга, яка залишить свій слід в серцях та нагадає про те, що важливо у житті. Рекомендуємо цю книгу всім, хто любить теплі, романтичні та інтелектуальні романи.

Чому варто прочитати?

«Гіпотеза кохання» Елі Хейзелвуд – це книга, що занурить читача у світ емоцій та почуттів. Історія розкаже, як важливо вірити в себе, не відмовлятися від своїх мрій, дбати про свої стосунки та приймати важливі життєві рішення. У книзі «Гіпотеза кохання» також є гумор, що робить її дуже легкою і приємною для читання.

Отже, якщо ви любите історії про кохання та життєві пригоди, то «Гіпотеза кохання» стане для вас чудовим вибором.

Ви можете купити книжку на Національній книжній платформі України «Yakaboo» за вигідною ціною. Доставка здійснюється по всій території України. Також запрошуємо завітати до нашого офлайн магазину за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 22, 1 поверх (Головпоштамт).

Виникли запитання? Дзвоніть за телефоном 0(800)–600–505.

 

01 червня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів