Університет в Ужгороді без конкуренції віддав за технагляд за капремонтом корпусів і гуртожитку 2,6 млн

Університет в Ужгороді без конкуренції віддав за технагляд за капремонтом корпусів і гуртожитку 2,6 млн

 

 

нформацію розмістили у системі «Прозорро» 18 травня.

Згідно із умовами договору, ТОВ «КП «Проф-тех» з травня по грудень 2023 року буде здійснювати технічний нагляд за виконанням робіт по проведенню капітальних ремонтів навчально-лабораторного корпусу А, Б, В на вулиці Університетській, 14, навчально-лабораторного корпусу Г на вулиці Університетській, 14 та будівлі студентського гуртожитку на вулиці Університетській, 12.

Вартість технічного нагляду відповідно становить 1,1 млн грн - за проведення капітального ремонту навчально-лабораторного корпусу А, Б, В; 806 тис. грн - за проведення капітального ремонту навчально-лабораторного корпусу Г; та 604 тис грн - за проведення капітального ремонту будівлі студентського гуртожитку.

Зареєстроване у Івано-Франківську ТОВ «Комерційне підприємство «Проф-тех» провадить діяльність з липня 2021 року. Засновником і бенефіціаром є Василь Боянівський. Сума договорів фірми, укладених через «Прозорро», становить 3,3 млн грн. Найкрупніший замовник - Ужгородський національний університет у Закарпатській області.

 

13 червня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів