В Ужгороді з’явиться мініскульптурка поліцейського

В Ужгороді з’явиться мініскульптурка поліцейського
Сьогодні до Дня національної поліції України на території Управління патрульної поліції у місті Ужгороді встановлено закладний камінь до майбутньої скульптурки поліцейського під назвою «Артилерія перемог», - інформує Закарпаття онлайн.

 

Ідея належить професору УжНУ, туризмознавцю і військовому ЗСУ Федору Шандору. За його словами, це буде вже 60-та міні-скульптурка у місті над Ужем. З нагоди свята поліцейських вітали представники міської та обласної влади, духовенство та керівники. Ряд патрульних отримали відзнаки та нові спеціальні звання. З фронту до поліцейських звернувся і їх керівник Валерій Найман. 

Знагоди професійного свята за сумлінну службу та вагомий внесок у боротьбу зі злочинністю голова облради Володимир Чубірко вручив подяки Іванні Кузенко, інспектору управління патрульної поліції у Закарпатській області, старшому лейтенанту, Фелдешу Івану, завідувачу сектору забезпечення управління та Скунцю Анатолію, капітану поліції, командиру роти №1 батальйону управління патрульної поліції у Закарпатській області.

 

04 липня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів