Що таке стрейт?

Що таке стрейт?

 

З 10 можливих покерних рук стріт є шостим за силою. Під час гри в онлайн покер існує велика ймовірність того, що трапиться кілька стрітів, і вони часто дозволяють вам виграти раунд. Стріт — це послідовність із п’яти карт поспіль (незалежно від масті). Наприклад, якщо у вас був бубновий валет і 7 пік, а дилер поклав 10 пік, 9 червових і 8 треф, з'явиться стріт: 7-8-9-10-J.

Через регулярність їх появи в грі важливо бути уважним до їх появи. Якщо ви не будете уважні під час раунду, його легко не помітити. Те саме стосується змиву. Ми обговорюємо тонкощі стріт. Грайте на найкращому сайті https://kosmolot.ua/ та вигравайте! 

Гра пряма

Покерні турніри зазвичай включають багато стрітів – одні з високими, інші з низькими картами. Рідко буває стріт після флопу, тобто опоненти зазвичай женуться за стрітом; інакше відомий як напівблеф. Одне з найкращих почуттів у покері – побачити на рівері бажану карту. В інших випадках у вас нічого не залишиться. Одне з найгірших відчуттів — це скинути картки після терну й побачити, як згодом з’являється ваша карта.

Коли у вас стріт, не робіть ставку агресивно та не відлякуйте з поля. Якщо ви робите велику ставку, люди припускатимуть, що у вас стріт і фолд. В онлайн турнірах з покеру головне – максимізувати ці моменти, також відомі як збір банку. Виграшні раунди в покері то припливи, тож дуже важливо максимально використати лідируючі позиції. Чим більше гравців залишаються активними, тим більше грошей увійде в раунд. Дозвольте іншим робити ставки за вас і коллуйте ставки лише за необхідності. Це також хороший спосіб оцінити, хто інвестував у раунд, і спрогнозувати, які карти вони можуть мати. Головне питання, яке ви повинні собі задати, чи може їхня рука перемогти мою?

Що краще за стріт?

Оскільки стріт є шостою за силою комбінацією, є п’ять інших комбінацій, які можуть перемогти стріт: флеш-рояль, флеш-стріт, флеш-четвірка, фул-хаус і флеш. Яким би хорошим не був стріт, якщо ви зіткнетеся проти будь-якої з п’яти сильніших рук, ви програєте. Це ще одна причина, чому так важливо постійно аналізувати загальні карти, які роздає дилер.

Ідентифікація «натхової руки» – яка стосується непереможної руки в раунді – є найкращим способом з’ясувати, чи ваш стріт має достатньо сильну позицію для перемоги.

Ризики, пов'язані зі стріт

У деяких випадках ваші шанси виграти зі стрітом можуть бути дуже оманливими – часто створюючи найбільш фінансово збиткові моменти в Техаському Холдемі чи будь-якому іншому варіанті гри . Наприклад, якщо дилер кладе 6 треф, 4 черви, валет треф, 5 бубн і червового короля, а у вас 2 і 3, у вас стріт (2-3-4-5 -6.) Хоча це може бути чудовою рукою, опонент може тримати 3 і 7, що робить його стріт сильнішою рукою. 

Крім того, намагайтеся не осліпнути, тримаючи стріт. Початківці часто настільки відволікаються від думки про стріт, що перестають дивитися на те, які інші руки доступні. Це не рідкість мати стріт і флеш в одному раунді. Отже, щоб уникнути великої втрати, будьте впевнені, що ви завжди уважні до інших можливих рук. Деякі з найбільш фінансово згубних раундів у покері відбуваються, коли гравець вважає, що у нього найсильніша рука, хоча насправді це не так. 

Ігри в покер на Kosmolot

Kosmolot має чудову різноманітність покерних ігор, що робить його ідеальним єдиним магазином для онлайн-покеру. А з іграми, доступними цілодобово й без вихідних, із будь-якою сумою бай-іну, він підходить для початківців, середнього та просунутих гравців. Для початківців це ідеальне місце для початку вашої покерної подорожі та вивчення різноманітних сценаріїв гри в покер.

Покер Техаський Холдем залишається нашим найпопулярнішим варіантом. Оскільки його легко навчитися, це ідеальне місце для початку. Інша улюблена версія — Омаха. Насичений екшеном і в який грають переважно проміжні та вище, гравцям роздають чотири карти. Захоплюючий, веселий, швидкий і з такою кількістю карт на руках у гравців, він відкриває гру для багатьох комбінацій рук, що робить її захоплюючою, але водночас агресивною, оскільки сильні руки постійно роздаються протягом усієї гри. Інші доступні варіанти включають 7-картковий стад і 5-картковий дро.

Грайте в покер на Kosmolot

Цікаво, як грати в омаху та інші типи онлайн-ігор? Від Техаського Холдему до 7-карткового стаду, Kosmolot вважається одним із найкращих онлайн покерних сайтів.

Зареєструйтеся сьогодні та перевірте свої навички. А якщо вам потрібен відпочинок, у нас також є величезний вибір ігор в онлайн-казино, включаючи онлайн-слоти, рулетку, блекджек і багато іншого.

 

На правах реклами

 

11 липня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів