У Закарпатській області запровадять адмінсервіс «Я – ветеран»

У Закарпатській області запровадять адмінсервіс «Я – ветеран»
Запуск комплексу адміністративних послуг за принципом «єдиного вікна» в ЦНАПах Закарпаття анонсували сьогодні на брифінгу в обласній військовій адміністрації.

 

Заступниця міністра у справах ветеранів України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Тетяна Калита зауважила, що для військових та членів їхніх сімей це механізм максимально простого отримання послуг, які гарантує держава і які розробляють на місцях.

«Маємо подбати про те, щоб наші захисники, котрі повертаються з передової, могли скористатися потрібним сервісом якісно, швидко й без черг. Для цього в центрі працюватиме фахівець, який буде закріплений за напрямком роботи з військовослужбовцями та їхніми близькими. Він передаватиме інформацію від відвідувача тому чи тому надавачу послуг. Завдяки сервісу “Я – ветеран” вдасться уникнути черг і прискорити процес отримання допомоги», – наголосив заступник голови Закарпатської ОВА Олександр Пацкан.

За його словами, вже зараз триває робота з ЦНАПами: від них збирають інформацію щодо того, за якими послугами найчастіше звертаються військові. Надалі це дозволить визначити перелік найбільш необхідних сервісів і підписати меморандуми з надавачами. Також розглядають можливість запровадження нових вузькоспеціалізованих послуг.

З десяток їх у межах сервісу «Я – ветеран» у ЦНАПах області планують запустити ближче до осені.

Карпатський об`єктив

 

21 липня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів