Ужгородки перемогли на змаганнях із пляжного волейболу

Ужгородки перемогли на змаганнях із пляжного волейболу
23 липня на піщаних волейбольних майданчиках ужгородського стадіону «Авангард» відбулася Відкрита першість міста Ужгород із пляжного волейболу серед жіночих команд.

 

Своє бажання позмагатися виявили гравчині з різних міст Закарпаття, Львівської області, а також із Києва і Харкова. З ранку й до вечора на двох кортах тривала цікава конкуренція за перемогу.

За більш ніж два десятки ігор визначилися півфіналісти. До когорти найсильніших зуміли пробитися Наталія Пуля/Інна Скукіс (Ужгород), Анастасія Шатан/Кіра Бутко (Ужгород/Харків), Анастасія Липська/Софія Кутія (Львів), Євгенія Щемельова/Наталія Липська (Київ/Львів).

У рамках 1/2 фіналу фаворитки змагань Наталія Пуля та Інна Скукіс зустрілися з парою Євгенія Щемельова/Наталія Липська. Київсько-львівська пара зуміла скласти серйозну конкуренцію ужгородкам, але на фінальний штурм їх не вистачило. У виснажливій боротьбі ужгородки вибороли звитягу з рахунком 2:0 (21:19, 21:18). У паралельному матчі (Анастасія Шатан/Кіра Бутко – Анастасія Липська/Софія Кутія) було не менш гаряче. Перша партія була за ужгородкою та харків’янкою (21:16), а ось у другій перемогли львів’янки (20:22). Доля переможця визначилася у третій частині гри, на яку більше сил залишилося в Анастасії Шатан та Кіри Бутко (15:12).

У протистоянні за «бронзу» Євгенія Щемельова й Наталія Липська (Київ/Львів) із рахунком 2:0 (21:16, 21:15) обіграли Анастасію Липську і Софію Кутію (Львів). А у фіналі ужгородки Наталія Пуля та Інна Скукіс здобули переконливу перемогу 2:0 (21:12, 21:15) над Анастасією Шатан та Кірою Бутко (Ужгород/Харків).

Олег МИКИТА, Карпатський об`єктив

 

25 липня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів