Конкурс з продажу "Укртелекому" відкладено

Фонд державного майна відклав початок конкурсу з продажу 42,86% акцій "Укртелекому", найбільшої телекомунікаційної компанії країни, передають Українські Новини.

 

Конкурс відкладено до затвердження Кабінетом Міністрів його остаточних умов, що визначають вимоги до потенційних інвесторів, а також стартову вартість пакета і терміни.

Про це повідомив напередодні глава ФДМ Михайло Чечетов.

"Умови (для інвесторів) на сьогоднішній день Кабміном не затверджені", - заявив він, додавши, що після того, як умови будуть визначені, ФДМ оголосить конкурс.

Вимоги уряду повинні бути розміщені в бюлетені "Відомості приватизації", що вида?ться ФДМ, після чого інвестори зможуть подавати заявки на участь у конкурсі.

У тексті повідомлення повинна бути наступна інформація: основні характеристики "Укртелекому", умови відкритих торгів, початкова вартість пакета, що виставля?ться на продаж, кваліфікаційні вимоги, розмір тендерної гарантії, граничний термін подання заяв на участь у торгах і крайній термін подання тендерних пропозицій.

Однак, за словами Чечетова, у найближчому випуску бюлетеня, що вийде в п?ятницю, 30 липня, такої публікації не буде.

"(Кабмін) дав відбій, ми публікацію не робимо і завтра виходить газета без цього", - сказав він.

Чечетов також не виключив можливість того, що Кабмін не оголосив остаточні вимоги до інвесторів, оскільки хоче внести в них деякі зміни.

Глава ФДМ прогнозу? серйозну конкуренцію в конкурсі з продажу "Укртелекому", у якому візьмуть участь як великі закордонні інвестори, так і консорціуми за участю вітчизняних компаній.

 

30 липня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів