В ужгородської студентки – "бронза" чемпіонату світу з пауерліфтингу

В ужгородської студентки – "бронза" чемпіонату світу з пауерліфтингу
У місті Клуж-Напока (Румунія) пройшов чемпіонат світу з класичного пауерліфтингу серед юніорів та юніорок (U-23), в якому у складі національної збірної команди України взяла участь студентка-магістрантка факультету здоров’я та фізичного виховання УжНУ Наталія Мага, котра змагалась у ваговій категорії до 57 кг.

 

У першій вправі – присіданні 22-річна спортсменка подолала 157,5 кг, що на 10 кг вище юніорського рекорду України й на 5 кг - рекорду країни серед дорослих і посіла у цьому виді програми третє місце. У жимі лежачи вона підняла 77,5 кг, а у тязі – 165 кг і зібрала 400 кг у сумі триборства, що на 17,5 кг більше за юніорський рекорд України й на 30 кг – за норматив майстра спорту міжнародного класу. Цей результат дав змогу студентці потрапити до десятки кращих у триборстві (9-те місце) і відібратися на чемпіонат Європи, який відбудеться у жовтні у Будапешті.
Обласна федерація пауерліфтингу вдячна управлінню у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради і Закарпатській ОО ФСТ «Динамо» за сприяння у підготовці до змагань, Національній федерації пауерліфтингу України за чудову організацію поїздки спортсменки та її тренера на чемпіонат світу. Особлива вдячність українським героїчним воїнам, завдяки щоденному подвигу котрих ми можемо тренуватися і представляти нашу державу на міжнародній арені.

 Закарпаття онлайн

 

11 вересня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів