«Україна має стати країною без насильства». Нацгвардієць про забіг проти насильства

«Україна має стати країною без насильства». Нацгвардієць про забіг проти насильства
Військовослужбовці Національної гвардії України підтримали забіг проти насильства. Старт дали на театральній площі Ужгорода.

 

Захід організували під егідою агентства ООН у справах біженців. Учасникам запропонували подолати дистанцію у 2 кілометри і таким чином підтримати зусилля, направлені на боротьби у протидію будь-яким видам насильства.

«Через російську агресію моя країна стала ареною, де насильство досягло найвищої точки. Військовослужбовці Нацгвардії у складі Сил оборони України борються з цим вже другий рік. Деякі підрозділи забезпечують громадський порядок і попереджають злочини також пов’язані з насильством. Ми робимо це щодня. Сьогодні видався вільний ранок і ми з побратимами вирішили провести його з користю і підтримати цей забіг. Два кілометри для нас – символічна дистанція, адже ми постійно тренуємось і підтримуємо свою фізичну форму. Дуже хочеться, щоб більше людей висловлювались проти насильства всіма можливими способами. Україна має стати країною без насильства», - поділився думками нацгвардієць Костянтин.

 

07 жовтня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів