Кращі відеоігри на гроші про Давній Єгипет та піраміди

Кращі відеоігри на гроші про Давній Єгипет та піраміди
До найпопулярніших тематик ігрових онлайн слотів відносяться наступні - фрукти, 777, міфи, пригоди, тварини, фентезі і т.д. Але особливе місце серед них займає тема Давнього Єгипту та його скарбів.

 

Познайомитися з найцікавішими слотами про піраміди та фараонів можна у Vip Казино. А ми розкажемо, чого це знайомство варте затраченого часу.

Відеослоти про Давній Єгипет - які вони?

Основні риси, що поєднують ігрові автомати про Давній Єгипет - стосуються їхнього дизайну та інтерфейсу. Найчастіше, вони включають такі риси:

  1. Для символів використовуються зображення предметів, традиційно пов’язані з Єгиптом у поп-культурі. Це піраміда, анкх, ієрогліфи, око Гора, саркофаг, маска Тутанхамона і т.д. Найдешевші символи можуть бути оформлені у вигляді картярських символів, як і в інших слотах.

  2. Бонусні символи - скаттер, вайлд - часто мають персоніфікований вигляд. Це може бути фараон, єгипетська цариця, боги і богині. Або, звичайно ж, відважний шукач скарбів на зразок Індіани Джонса.

  3. Для звукового оформлення гри обирається тягуча та ритмічна східна музика. Вона створює атмосферу таємниці та загадки.

Що стосується характеристик автоматів, то вони також доволі стандартні. Зазвичай, слоти на єгипетську тематику мають 5, рідше - 4 чи 6 барабанів. Кількість рядків на барабанах - 3-4. У іграх, які мають більше барабанів чи рядків - це часто відображається у назві, як у Book of Ra Deluxe 6.

В єгипетських слотах часто зустрічаються бонусні символи - wild, scatter. Інколи бонуси суміщені у одному символі. Також часто присутні бонусні рівні чи фріспіни, які значно підвищують виграші.

Множники за комбінації - від середніх до високих. Максимальні можуть сягати до х5000 від суми ставки. Показники RTP також високі - 93-98%. Волатильність слота може бути різною, тому краще уточнити її до початку гри на конкретному автоматі. 

Особливою любов’ю гравців користуються давньоєгипетські слоти з можливістю величезних виграшів. Це ігри з джекпотами, механікою Hold and Win і т.д.   

Найцікавіші ігри на гроші на давньоєгипетську тему

Класична підбірка кращих автоматів про скарби фараонів та пірамід включає такі ігри:

  1. Book of Ra - родоначальник лінійки однойменних слотів. Саме з неї почалася популярність ігрових автоматів про Єгипет та слотів-книжок.

  2. Sun of Egypt - сучасна гра з кількома джекпотами та механікою Hold and Win. 

  3. Legacy of Egypt - гра з розкішною графікою та анімацією.

  4. Rick Wild & the Book of Dead - найвідоміший з послідовників “Книги Ра”. Він привніс до гри більше бонусних опцій та спеціальних символів, що підвищують виграш. 

  5. Valley of the Gods - слот з нестандартною кількістю рядків та цікавим геймплеєм

А також безліч інших цікавих слотів.

Чому варто обирати слоти про Давній Єгипет

Ігри про Давній Єгипет привертають гравців через такі ознаки:

  1. Величезні виграші. У цій тематиці багато автоматів з великими множниками, джекпотами. Саме завдяки високій віддачі, слоти на Єгипетську тематику взагалі набули шаленої популярності. 

  2. Гарний асортимент. Слотів про фараонів та піраміди - дуже багато. Тому, обравши цю тематику - ви не обмежите себе у виборі.

  3. Ностальгія. Всі ми свого часу дивилися “Мумію” чи грали у “Prince of Egypt”. Приємно знову зануритися в улюблені пригоди.

  4. Різноманітні механіки. Не любите однакові ігри? Серед автоматів про фараонів та піраміди - є прості відеослоти, ігри з бонусами та фріспінами, джекпотами, слоти Megways та Hold and Win. Геймплей у цьому жанрі максимально різноманітній. 

  5. Приємна атмосфера. Більшість давньоєгипетських ігор - гарно намальовані, часто супроводжуються 3D-анімацією. 

Саме тому стільки гемблерів вибирають автомати про Давній Єгипет для гри на гроші. 

 

 

 

На правах реклами

 

23 жовтня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів