Витяжки промислові, теплове, холодильне та інше обладнання в харчоблок шкільної їдальні

Витяжки промислові, теплове, холодильне та інше обладнання в харчоблок шкільної їдальні

 

Компанія DSTO виробляє широкий спектр обладнання для закладів харчової промисловості та ресторанного бізнесу, включно з устаткуванням в харчоблок шкільної їдальні. При цьому забезпечення школярів гарячою, корисною та калорійною їжею потребує особливого підходу як з точки зору асортименту, так і з позицій швидкого приготування та видавання страв під час короткої перерви між уроками. Саме тому в ДСТО розробили особливу концепцію виробництва та комплектації меблів і техніки та для шкільної їдальні. 

Харчоблок шкільної їдальні в Україні 

Питання обмеженого таймінгу — не єдина вимога, яка пред’являється до обладнання у харчоблок шкільної їдальні. У закладі громадського харчування має забезпечуватись дотримання гігієнічних норм, а персонал повинен встигати не тільки готувати їжу, але й обслуговувати велику кількість відвідувачів. Для дотримання цих вимог ідеально підходить комплекс обладнання з нержавіючої сталі:

  • теплове устаткування (печі, шафи, котли);

  • холодильне обладнання для харчів і страв, що швидко псуються;

  • лінії роздачі для самообслуговування (марміти, холодильники, прилавки);

  • столи, шафи, полиці, стелажі;

  • технологічне обладнання (овочерізки, картоплечистки, м’ясорубки, слайсери тощо);

  • допоміжне устаткування (промислова витяжка, візки, посудомийки, баки для відходів та ін).

В каталозі ДСТО присутні ці та інші види техніки та меблів для закладів громадського харчування, тому ви завжди зможете замовити вироби для розширення їдальні або для організації харчоблоку з нуля. Професійне обладнання у харчоблок для шкільної їдальні підбирається індивідуально залежно від кількості школярів, розмірів приміщення, чисельності персоналу та асортименту страв. Завдяки великому досвіду роботи з замовниками фахівці DSTO запропонують вигідний варіант комплектації відповідно до ваших потреб.

При замовленні обладнання у безпосереднього виробника ціна на харчоблок шкільної їдальні буде вигідною, а техніка прослужить довго. Вона виготовляється з харчової нержавійки AISI 203, AISI 304, AISI 430, що дозволить оптимізувати вартість конкретного проекту, виробивши техніку на замовлення або підібравши вже готові комплекти на складах компанії в містах Київ та Харків. Для оптимізації витрат замовник  має можливість купити харчоблок шкільної їдальні або окремі вироби для його комплектації, наприклад, промислові витяжки.

Як вигідно купити витяжку промислову (Україна)

При організації роботи шкільної їдальні важливо не тільки вчасно забезпечити школярів харчуванням, але й створити комфортні умови для прийому їжі. Одним з аспектів такого комфорту є чистота повітря в приміщенні кухні та їдальні, яку забезпечить витяжка кухонна промислова від компанії DSTO. Виробник випускає широкий спектр витяжних парасоль для різного методу монтажу:

  • пристінні — встановлюються над тепловим обладнанням вздовж стіни;

  • острівні — монтуються на стелю посеред приміщення.

Скільки коштують витяжки промислові, залежить від габаритів так конструктивних особливостей обладнання. В ДСТО можна замовити компактні недорогі моделі розміром від 500х600 мм і потужні габаритні парасолі до 2200х2000 мм. Металева техніка з жировловлювачем допомагає очищувати від частинок жиру повітря, що виводиться у вентиляцію. Вона легка в догляді, не піддається корозії, добре витримує високі температури та слугує довго. При цьому при купівлі у виробника ціни на витяжки промислові в Україні будуть найдемократичнішими з швидкою доставкою в будь-яке місто (Дніпро, Вінниця, Одеса, Чернівці, Львів, Запоріжжя тощо).

 

 

02 листопада 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів