"Моє місто майбутнього": на Закарпатті оголосили тему щорічного фотоконкурсу документальної фотографії

"Моє місто майбутнього": на Закарпатті оголосили тему щорічного фотоконкурсу документальної фотографії
Молодь (до 23 років),  яка цікавиться  фотографуванням, запрошують взяти участь у конкурсі  "Моє місто майбутнього", який проводиться у рамках документального кіно про права людини Docudays ua. 

 

Пропонується поділитися через об’єктив фотоапарату своєю історією та показати місто таким, яким мають його побачити майбутні покоління. Що вартує зберегти, залишити незміненим, а що відновити? Чим ми можемо пишатися перед нащадками? Детальні умови участі за посиланням https://forms.gle/fiizE7j5ruzRLQtG6 Роботи приймаються до 1 грудня.

Усі фотографії будуть розміщенні на офіційній сторінці Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays ua, а кращі світлини стануть частиною мандрівної фотовиставки. 

На авторів кращих робіт  чекають грамоти та призи.

Організатором конкурсу є Мандрівний фестиваль документального кіно про права людини в Ужгороді. Співорганізаторами - Державний вищий навчальний заклад “Ужгородський національний університет”, управління культури молоді та спорту Ужгородської міської ради, ГО “Форза”, Закарпатський заклад позашкільної освіти “Закарпатський обласний центр дитячої та юнацької творчості “ПАДІЮН” Закарпатської обласної ради, БФ “Карітас”,   ГО “Карпатське агенство з прав людини “Вестед”, ГО “Освітній центр “Інсайдер.

 

16 листопада 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів