Повноцінний рух через міст у Тересві запрацює після 5 грудня

Повноцінний рух через міст у Тересві запрацює після 5 грудня
Як ми інформували, вчора через новий модульний міст в Тересві на автодорозі Н-09 Мукачево – Рахів–Івано-Франківськ–Львів відкрили рух для автомобілів.  Наразі у тестовому режимі проїзд дозволено легковим автомобілям вагою до 3,5 тонн та спецтехніці.

 

"Повноцінний рух запрацює після 5 грудня, коли мостовики проведуть усі випробування. Попердньо переправа повинна витримувати навантаження до 40 тонн.

Наразі ж діють певні обмеження: інтервал між автомобілями, які їхатимуть новим мостом повинен бути не менше 20 метрів. Дотримання цих вимог допоки будуть контролювати представники патрульної поліції Закарпаття.

Відкриття руху мостом є вкрай важливим, адже це важлива дорожня артерія, яка сполучає Закарпаття з сусідніми Львівщиною та Івано-Франківщиною.

Модульний міст, це тимчасова переправа, він забезпечуватиме рух на цій ділянці поки не відреставрують старий міст, частина якого обвалилася влітку цього року.

Наразі це найдовший в Україні модульний металевий міст. Конструкцію Україна отримала як гуманітарну допомогу від американських партнерів.

Конструкція складається з семи прольотів різної довжини. Найдовший – 45 метрів, найкоротший – 27. Міст стоїть на восьми опорах, які заглиблені на різну проєктну глибину", - інформує Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Закарпатській області.

 

27 листопада 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів