13 грудня містами Закарпаття пройде 29-й Парад Миколайчиків

13 грудня містами Закарпаття пройде 29-й Парад Миколайчиків
Цього року Миколайчики прийдуть у Хуст, Виноградів, Сільце, Гребля, Іршава, Білки, Імстичово, Довге, Кушниця, Керецькі, Мукачево, Солочин, Перечин, Ужгород.

 

Учасниками параду, як завжди, будуть студенти Ужгородського національного університету, лідери "Іршавщини", колектив КЗК "Заслужений академічний Закарпатський народний хор" та Іршавський хор. 

Цього року акція має благородну мету: не лише приносити радість дітям, а й збирати кошти на найбільш необхідне - підтримку наших  Збройних Сил України.

Як інформує My Дозвілля, "учасниками параду, як завжди, будуть студенти Ужгородського національного університету, лідери "Іршавщини", колектив КЗК "Заслужений академічний Закарпатський народний хор" та Іршавський хор. Цього року акція має благородну мету: не лише приносити радість дітям, а й збирати кошти на найбільш необхідне - підтримку наших Збройних Сил України????????. Ми плануємо придбати FPV-дрони для батальйонів Закарпатської територіальної оборони. Тож приєднуйтесь до нас, і разом ми здійснимо цю благородну справу!

Волонтерська картка ПриватБанку - Шандор Ф.Ф.

5168745035901625

ДОНАТИМО і до зустрічі в запланованих містах !"

 

02 грудня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів