Закарпаття: на 20% більшу заробітну плату зможуть отримати вчителі історії

Закарпаття: на 20% більшу заробітну плату зможуть отримати вчителі історії
У світі сучасної освіти, де стандарти постійно змінюються, а учні вимагають особливої уваги та підходу, педагоги стикаються з новими викликами. Зважаючи на це, сертифікація стає необхідністю для виявлення та заохочення педагогічних працівників з високим рівнем педагогічної майстерності.

 

 

Згідно з наказом МОН № 1464 від 01 грудня 2023 року «Про деякі питання проведення сертифікації педагогічних працівників у 2024 році» до участі у Сертифікації-2024 допускаються педагогічні працівники таких категорій:

 

 ВПЕРШЕ вчителі навчальних предметів (інтегрованих курсів) громадянської та історичної освітньої галузі та/або освітньої галузі «Суспільствознавство» (всесвітньої історії, вступу до історії України та громадянської освіти, громадянської освіти, історії України, основ правознавства, курсів «Досліджуємо історію і суспільство», «Історія: Україна і світ», «Україна і світ: вступ до історії та громадянської освіти»);

-  вчителі початкових класів;

-   вчителі математики;

-   вчителі української мови і літератури.

РЕЄСТРАЦІЯ розпочнеться 15 січня 2024 року і буде обмежена в часі. Не проґавте свій шанс отримати визнання, кар’єрну перспективу та можливість отримати новий досвід на шляху професійного зростання.

«Сертифікація вчителів є стратегічно важливим інструментом для забезпечення високої якості освіти та створення ефективного середовища для навчання та розвитку учнів. Ця процедура дозволяє вчителям вдосконалювати зміст навчання, адаптовуючи його до сучасних тенденцій та вимог ринку праці», – зауважила Марія СІГЕТІЙ, начальник управління Державної служби якості освіти у Закарпатській області.

 

 

 

08 грудня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів