"Щасливі діти" запускають новий цикл відновлювальних ретритів для мам із дітьми "Сила Карпат"

"Щасливі діти" запускають новий цикл відновлювальних ретритів для мам із дітьми "Сила Карпат"
Навесні заплановано провести 4 відновлювальні ретрити для жінок із дітками на базі санаторіїв області. Перший із них вже успішно відбувся.

 

ГО «Щасливі діти» у партнерстві з БО «Благодійний фонд Комітет благодійної допомоги» відновлює проведення заходів у межах Програми реабілітації та відновлення «Сила Карпат».

Програма розрахована на жінок-переселенок, волонтерок, громадських активісток, дружин захисників України з дітками – усіх тих, хто наразі чи не найбільше потребує посиленої уваги й турботи про свій ментальний та психологічний стан.

Як повідомляють в ГО «Щасливі діти», попередній досвід проведення ретритів восени минулого року показав, що вони мають великий попит та дозволяють забезпечити якісний відпочинок і морально-психологічне відновлення мамам із дітками, які його нині, як ніколи, потребують.

Заходи кожного з ретритів розраховані на 2 дні, програма відпочинку передбачає оздоровчі та спа-процедури, творчі майстер-класи, анімаційні заходи та розваги для дітей, заняття з арттерапії, розвантажувальні зустрічі з психологом.

Перший із чотирьох весняних запланованих ретритів вже успішно пройшов в Ужгородському районі. У наступні тижні формуватимуться групи для майбутніх відновлювальних вікендів. За анонсами про реєстрацію на програму, а також за іншими активностями «Щасливих дітей» можна слідкувати на сторінках організації у Фейсбук та Інстаграм або на телеграм-каналі «Пташка».

Програма реабілітації та відновлення "Сила Карпат" відбувається в рамках реалізації проєкту "Покращення захисту дітей у надзвичайних ситуаціях в Україні шляхом надання безпечних притулків, забезпечення продуктами харчування та непродовольчими товарами, а також психосоціальної підтримки" (ER-AA-UKR-2023). Проєкт реалізується Благодійною Організацією Благодійний фонд Комітет медичної допомоги в Закарпатті - CAMZ у співпраці з ГО "Щасливі діти" за підтримки terre des hommes та фінансування Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.

 

25 березня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів