До уваги непобутових споживачів, у яких наявна заборгованість за спожиту електричну енергію!

До уваги непобутових споживачів, у яких наявна заборгованість за спожиту електричну енергію!

 

Звертаємо вашу увагу, що 6 грудня 2023 року набув чинності наказ Міненерго від 10.10.2023 №307 «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства енергетики України від 13 квітня 2022 року №148»  (далі — Наказ №307).       

Враховуючи нововведення, відключення непобутових споживачів, які мають заборгованість, здійснюватиметься за процедурою, що передбачена Правилами роздрібного ринку електричної енергії, та не потребуватиме погодження з відповідною військовою адміністрацією, як це було відповідно до наказу Міненерго №148 від 13.04.2022.

Закликаємо всіх непобутових споживачів, у яких наявні борги за спожиту електричну енергію, для запобігання припинення електроживлення вашого підприємства сплатити наявну заборгованість якнайшвидше та в повному обсязі, і в майбутньому дотримуватись умов укладених договорів щодо своєчасної оплати вартості спожитої електричної енергії.

У разі, якщо у вас є питання щодо цього наказу чи з приводу інших питань електропостачання, звертайтеся до:

  • кол-центру: 0800505960 (у робочий час);
  • інформаційно-консультаційного центру: (0312) 42-99-92 (у робочий час);
  • Центрів обслуговування клієнтів: https://bit.ly/3do3log (у робочий час).

ТОВ «Закарпаттяенергозбут» (Група компаній Tolk) вдячне всім споживачам за порозуміння, співпрацю, а також за вчасно оплачені рахунки. Не забуваймо, кожен платіж за електроенергію – це внесок у підтримку енергетичного фронту та економіки держави, що є нашим спільним вкладом у Перемогу України.

 

 

 

 

           

 

13 грудня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів