Закарпатська ДПС: як при відсутності зв’язку між ПРРО та фіскальним сервером здійснюються розрахункові операції

Закарпатська ДПС: як при відсутності зв’язку між ПРРО та фіскальним сервером здійснюються розрахункові операції
Як у період відсутності зв’язку між ПРРО та фіскальним сервером контролюючого органу здійснюються розрахункові операції в режимі офлайн під час воєнного стану?

 

На період дії правового режиму воєнного, надзвичайного стану або обставин непереборної сили проведення розрахункових операцій, що здійснюються в режимі офлайн, та використання фіскальних номерів із діапазону фіскальних номерів, сформованих фіскальним сервером контролюючого органу (далі – фіскальний сервер), можуть здійснюватися з перевищенням встановлених законодавством строків (36 годин підряд або 168 годин протягом календарного місяця).

При цьому, забороняється використання програмного реєстратора розрахункових операцій (далі – ПРРО) у період відсутності зв’язку між ПРРО та фіскальним сервером контролюючого органу без отриманого в контролюючому органі діапазону фіскальних номерів, сформованих фіскальним сервером.

Отже, у зазначений період ПРРО можна застосовувати в режимі офлайн з перевищенням встановлених законодавством строків лише за умови використання фіскальних номерів із діапазону фіскальних номерів, сформованих фіскальним сервером.

ДПС у Закарпатській області

 

14 грудня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів