Футбол, баскетбол, або гольф: як вибрати правильний вид спорту для ставок?

Футбол, баскетбол, або гольф: як вибрати правильний вид спорту для ставок?
Початківцям у беттингу важко визначитися з видом спорту, який допоможе робити виграшні ставки. Сьогодні букмекери вражають запропонованим переліком спортивних дисциплін, серед яких є популярні та екзотичні варіанти. Така різноманітність ускладнює вибір, але беттерам-початківцям рекомендується вибрати один-два види спорту, в яких вони добре розбираються.

 

Щоб вигравати, потрібно знати правила гри, стежити за статистикою команд чи спортсмена, стежити за новинами та змінами у командних складах. Це допоможе самостійно визначати фаворитів та аутсайдерів, передбачати результат гри. Звичайно, найкращі прогнози на футбол та інші види спорту, важають ті які залишені професійними каперами, але для успіху в гемблінгу базові знання потрібні. Розглянемо це на прикладі трьох популярних видів спорту.

Тонкощі ставок на футбол

Цей вид спорту заслужено вважається найпопулярнішим у світі, щодня у різних країнах проводяться футбольні матчі місцевих команд. Фанати стежать за великими, другорядними та місцевими чемпіонатами, турнірами регіонального значення та іншими. На сайті БК можна знайти до декількох тисяч варіантів можливих наслідків, що дозволяє користувачам вибрати відповідні парі. Ставки на цю спортивну дисципліну мають такі особливості:

– велика кількість ігор, які проводяться протягом року;

– кадрові зміни впливають на результат зустрічі, адже отримання травм чи дискваліфікація провідних гравців значно знижує шанси команди на перемогу;

– погодні умови можуть стати фактором, що позначиться на результатах зустрічі;

– одночасна участь у кількох турнірах негативно відбивається на фізичній формі спортсменів.

За наявності мотивації навіть аутсайдер може перемогти невмотивованого лідера.

Досвідчені беттери знають, які ліги відносяться до забивних та незабивних. Наприклад, серед результативних є ігри Німеччини, Нідерландів, а до не результативних відносять чемпіонати, що проводяться Аргентиною, ПАР та інші. Щоб мінімізувати шанси на програш, багато хто використовує прогнози на футбол, складені професіоналами. Ті, хто давно заробляє на ставках, також шукає валуйних чи завищених коефіцієнтів серед непопулярних турнірів.

Хокей та його особливості у беттингу

Ця гра вважається другою за популярністю після футболу, її динамічність та кількість взяття воріт зуміли завоювати серця багатьох фанатів. Ситуація на льоду може змінитися буквально за кілька секунд і аутсайдер обійде переможця, завоювавши довгоочікуваний титул. Ставки цієї дисципліни виділяються такими особливостями:

– результативність дуже висока, команди можуть забивати за матч по 4-5 шайб;

– календар дуже насичений, і деякі клуби беруть участь у матчах щодня, що відображається на формі спортсменів та враховується під час складання прогнозів на хокей;

– відсутність нічиєї, адже за рівного рахунку проводиться овертайм, якщо ситуація не змінилася – булліт;

– наслідок може стати сенсаційним у будь-якій зустрічі, тому в цьому виді спорту рідко ставлять на фаворита.

У процесі часто відбувається боротьба та видалення, в результаті після дискваліфікації гравців команда починає пропускати шайби.

Чим відомий теніс у ставках на спорт

Ця гра відноситься до індивідуальних видів спортивних дисциплін, серед її особливостей варто виділити:

– вплив покриття, на певному виді спортсмени можуть показувати свої найкращі результати;

– передбачуваність, адже тут здебільшого перемагають саме лідери;

– форма тенісиста, за наявності травм гравці не найкращим чином показують себе на корті.

Вибравши ставки на теніс, потрібно враховувати, що у жіночих змаганнях сенсації відбуваються значно частіше. Тенісист грає краще, якщо є мотивація у вигляді великої призової суми, можливості покращити рейтинг та інше.

Висновки

Неможливо назвати конкретний вид спорту, який стане вигідним для певного беттера. Щоб ставки на спорт почали приносити прибуток, слід навчитися розумно розпоряджатися банкролом та підібрати правильну стратегію. Також можна скористатися платформою 2Match.pro, де можна знайти безкоштовні прогнози, дізнатися про актуальні спортивні новини та багато іншого.

 

 

 

 

На правах реклами

 

22 грудня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів