Найкращі місця у Львові, куди варто з'їздити

Найкращі місця у Львові, куди варто з'їздити
Львів - велике українське місто, в якому є багато культурно-історичних пам'яток. Воно приваблює туристів, як з України, так й інших країн. Перед відвідуванням слід ознайомитися з цікавими місцями, які варто обов'язково відвідати.

 

Потрібно подумати про місце ночівлі та дізнатися вартість таксі у Львові для максимального комфорту туристів. Це можуть бути міні-готелі або мережеві готелі, хостели чи оренда квартири. На вибір пропонується і безліч служб таксі, а на сайті можна побачити тарифи та зручні способи виклику авто.

Що подивитися у Львові?

Цікаві місця у Львові представлені в широкому асортименті та на будь-який смак. До найпопулярніших можна віднести:

  • Палац Бандінеллі;

  • Високий Замок;

  • Дворик загублених іграшок;

  • Майстерня пряників "Юрашки";

  • Музей пивоваріння;

  • Стрийський парк;

  • Шевченківський гай.

Пересуватися містом можна громадським транспортом або таксі. На сайті транспортної компанії можна дізнатися ціни таксі в Харкові, Львові, Одесі, Києві та інших містах, у яких працює єдиний сервіс.

Палац Бандінеллі

Це візитна картка Львова, вишуканий палац, який розташований у самому центрі міста. У 1629 році його власником був флорентійський купець, який створив першу пошту європейського рівня. 

На той час мешканці могли отримувати та відправляти листи по всій Європі, але вона працювала лише в суботу. Задоволення було дорогим та по кишені не кожному.

Високий Замок

Від нього зараз залишилися тільки руїни, але незважаючи на це, з оглядового майданчика відкривається чудовий вид на Львів. Обов'язково варто тут побувати кожному туристу, який вперше відвідав місто. 

Дворик загублених іграшок

Ще одне цікаве місце у Львові, яке повертає в безтурботне дитинство. У старих сервантах розставлені м'які іграшки, ляльки, машинки, брязкальця тощо. Цю колекцію для своїх онуків зібрав один із жителів Львова. Сьогодні це одне з найпопулярніших туристичних місць. 

Майстерня пряників "Юрашки"

У цій львівській пекарні дотримуються найстаріших традицій. І діти, і дорослі поринуть у світ казки та гарантовано отримають незабутні емоції. 

Музей пивоваріння

Це перша пивоварня у Львові, яку побудували монахи. Вона швидко стала популярною і з часом пиво зі Львова експортували до багатьох країн. Тут можна дізнатися про давні технології варіння пива та скуштувати смачний хмільний напій.

Стрийський парк

Популярне місце для відпочинку, як серед містян, так і туристів. Характерні особливості - дитяча залізниця, скейт-парк, мальовничий ставок з лебедями тощо.

Шевченківський гай

Відомий український музей просто неба. Саме тут часто проводять концерти, фестивалі та інші розважальні заходи. 

Є ще й інші цікаві місця Львова, про які ніхто не знає - Підземелля старого Львова, Нічний Личаківський цвинтар тощо. Звісно, за кілька днів неможливо відвідати всі визначні пам'ятки, тому до Львова можна приїжджати не один раз, і він приємно дивуватиме своєю красою та гостинністю.

 

16 січня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів