Досвід релокації: як SHEMAX переїхав із Дніпра до Ужгорода і побудував успішне підприємство

Досвід релокації: як SHEMAX переїхав із Дніпра до Ужгорода і побудував успішне підприємство
4 місяці для релокації  підприємства? Якщо прагнути і діяти – цілком реально! І SHEMAX тому живий приклад!

 

Сімейний бізнес з виробництва люксового обладнання для салонів краси подружжя Сергія та Тетяни Шелест із Дніпра успішно переїхав і рестартанув з "нуля" у найбільш безпечному регіоні  країни - Закарпатті.

2022 рік – в Україні війна. Шок, паніка, розгубленість, життя на паузі– проте не надовго! Оговталися та до справи, адже за плечима власників компанії не тільки родина, а й команда! Пропозицій багато, зокрема й релокувати бізнес за кордон. Любов до Батьківщини у синергії з ефективним менеджментом і успіх за 4 місяці!

За цей час побудували завод на 3,5 гектарах на околиці найзахіднішого прикордонного міста Ужгород. З нуля запустили завод із замкненим циклом виробництва, перевезли обладнання - це був ще той виклик! А також кістяк команди, добрали персонал з місцевих, докупили все необхідне і до роботи!

Та найскладніше було запустити бізнес-процеси. Упоралися і з цим! Зберегли і підтвердили статус лідера б’юті сфери, адже компанія з бездоганною репутацією задає світові тренди - до цього йшли 5 років.

Наразі експорт продукції у майже 40 країн Європи та Америку. Відновили продажі в Україні, відтепер якісне та сертифіковане обладнання доступне і для українських майстрів.

Компанія розвивається і масштабується! Придбали ділянку поруч із заводом, у розпалі будівництво ще одного цеху. Інженери-конструктори розробили нову модель пилозбірника – готуємось до запуску її у виробництво. Паралельно відкрили додатковий офіс для ефективного маркетингу. Запрошуємо у команду фахівців: дизайнерів, конструкторів, маркетологів.

Завдяки популярності продукції SHEMAX, компанія підтримує економіку України, платить податки, створює робочі місця і донатить на ЗСУ. Минулоріч мільйон гривень перерахували захисникам, регулярно купуємо все, що просять військові: одяг, авто, зимову гуму для машин…Також підтримуємо фінансово спорт, культуру, науку, соціальні проєкти.

Успішний досвід релокації SHEMAX  переймають українські підприємці.

 

18 січня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів