Закарпатських фотографів запрошують подавати світлини на виставку «Закарпаття і війна. Два непрості роки»

Закарпатських фотографів запрошують подавати світлини на виставку «Закарпаття і війна. Два непрості роки»
Ужгородський прес-клуб організовує виставку робіт закарпатських фотокореспондентів, які з перших днів війни працюють та продовжують фіксувати події в області.

 

"Цінуємо вашу віддану та необхідну для документування історичних подій роботу та запрошуємо доєднатися до проведення другої фотовиставки Ужгородського прес-клубу «Закарпаття і війна. Два непростіроки». 

Закарпаття розташоване за тисячу кілометрів від фронту, проте вплив війни відчутний у дуже різних проявах. Тому хочемо показати, якими були ці дванепрості роки, показати тих, хто живе, допомагає, працює весь цей час, йде на фронт. За цей час багато що змінилося і зміниться, мусимо пам’ятати.

 До участі запрошуємо фотографів із Закарпаття. Просимо надіслати до 10 авторських світлин, які були зроблені в період з 24 лютого 2022 р. по сьогоднішній час. Фотографії повинні стосуватися теми фотовиставки та мають зображати один із аспектів життя Закарпаття під час війни (переселенці, кордони, вокзали, волонтерство, допомога військовим, діяльність армії, робота військових, прихистки, наслідки війни, реабілітація військових, життя у воєнний час і т.д.). 

Це також можуть бути кадри з буденного життя, які напряму пов’язані з темою війни. Фото у повному розмірі просимо завантажити на зручний для вас файлообмінник або гугл-диск та надіслати посилання на електронну пошту [email protected]  з приміткою «фотовиставка» до 15 квітня.

 Після друку обраних робіт, відбудеться відкриття фотовиставки у центрі Ужгорода. Далі фотовиставка поїде по різних містах Закарпаття, а також закордон: Словаччину,Угорщину, Чехію, Румунію", йдеться у повідомленні.

 

28 березня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів