Двом закарпаткам повідомили про підозру за перекриття руху трасою державного значення

Двом закарпаткам повідомили про підозру за перекриття руху трасою державного значення
Про це інформує відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

 

Дізнавачі Відділу поліції № 1 Мукачівського РУП повідомили про підозру у блокуванні транспортних комунікацій двом місцевим мешканкам, які брали найактивнішу участь в перекритті. Жінкам загрожує від штрафу до обмеження волі терміном на три роки.

25 березня 2024 року в межах Мукачівського району групою людей було заблокувано рух транспортних засобів трасою державного значення М-06 зі сполученням «Київ-Чоп». Громадяни заблокували проїзд у двох локаціях – в селі Ракошино та Карпати.

Тоді на місце події негайно прибули співробітники поліції, які вжили заходів для розблокування проїзду та припинення правопорушення. Активних учасників заходу було доставлено до поліцейського відділку.

За даним фактом у поліції одразу відкрили кримінальне провадження та розпочали розслідування.

Станом на сьогодні, провівши всі необхідні слідчі дії, дізнавачі Відділу поліції № 1 Мукачівського РУП повідомили про підозру двом найактивнішим учасницям блокування – обидві мешканки Мукачівського району. Їм інкримінують ч. 1 ст. 279 Кримінального кодексу України, тобто блокування транспортних комунікацій шляхом влаштування перешкод, яке порушило нормальну роботу транспорту.

Фігуранткам загрожує від штрафу до обмеження волі терміном до трьох років.

Найближчим часом справу буде скеровано для судового розгляду.

 

04 квітня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів