Оголошено всеукраїнський фотоконкурс "Я і Янукович"

Прес-служба центрального штабу кандидата в Президенти Віктора Януковича оголосила конкурс оригінальної фотографії "Я і Янукович", передає Інтерфакс-Україна.

 

Конкурс пройде з 2 серпня по 2 жовтня. У ньому зможуть узяти участь усі жителі України, які надішлють до штабу фотографію з Віктором Януковичем та опишуть історію знімка. Переможці конкурсу отримають призи.

Крім того, у виборчому штабі Януковича в понеділок, 2 серпня, відкрилася виставка фоторобіт "Надійний лідер - надійне майбутн?", присвячена життю і діяльності кандидата в Президенти.

Виставка, що склада?ться з 40 фоторобіт, проходитиме тільки в центральному штабі. ?ї організатори планують періодично змінювати й поновлювати експозицію. Плану?ться також проводити і пересувні виставки по всій Україні.

Заступник генерального директора інформаційного агентства "Укрінформ" Анатолій Михайлов повідомив про те, що авторами представлених на виставці робіт ? особистий фотокореспондент Віктора Януковича Володимир Репік і особистий фотокореспондент президента Леоніда Кучми Валерій Соловйов.

За даними директора інформагентства, на фотосервері "Укрінформу" з 60 тис. фотоматеріалів 3 тисячі присвячені главі Кабінету Міністрів Віктору Януковичу.

 

03 серпня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів