За Януковича зібрано п'ять мільйонів підписів

Представники виборчої команди Віктора Януковича кажуть, що на його підтримку зібрано майже 5 мільйонів підписів - попри те, що закон про вибори президента вимагає лише п'ятисот тисяч.

 

Керівник виборчого штабу прем'?р-міністра Сергій Тигипко, який також ? головою Національного Банку України та лідером Трудової партії, сказав, що збір підписів ? приводом для ознайомлення виборців з програмою пана Януковича.

Опозиція заявля?, що підписи на підтримку прем'?р-міністра збираються з використанням владних структур переважно у державних установах та на підпри?мствах і, як стверджу?ться, часто під примусом.

Минулого тижня у Прилуках було порушено карну справу проти представників блоку "Наша Україна", яких затримали під час спроби, як вони кажуть, перешкодити збору підписів за пана Януковича у його штабі, розташованому в державній установі.

Лідер блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко каже, що збір підписів вели держслужбовці.

Жоден інший з понад 20-ти кандидатів на президентську посаду досі не повідомляв про результати збору підписів.

Аналітики нагадують, що із такою ж швидкістю збиралися підписи за референдум два роки тому.

Штаб Януковича поки що не коменту? звинувачень у використанні адмінресурсу, хоча під час свого призначення головою штабу Сергій Тігіпко заявляв, що хоче зробити виборчу кампанію Януковича найпублічнішою в історії України.

 

03 серпня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. 2004-08-03 / 20:21:00

    Молодці!!! І як тільки це їм вдалося?