Уже 19 військових госпіталізовані з отруєнням неякісною водою

Уже 19 військовослужбовців залізничних військ госпіталізовані з гострим шлунковим отруєнням до Центральної районної клінічної лікарні райцентру Любашівка Одеської області, передають Українські Новини.

 

Госпіталізовані солдати проходили термінову військову службу в місті Чернівці, а в Одеську область були відряджені для виконання будівельних робіт на автобані "Київ-Одеса".

У всіх 19 солдатів спостерігалися однакові симптоми захворювання: підвищена температура, блювота, розлад шлунка.

Зараз медики розглядають два основних можливих діагнози: дизентерія і гострий гастроентероколіт. За одні?ю з версій, причиною зараження стала неякісна питна кринична вода.

На місце інциденту виїхала спеціальна комісія у складі військових медиків Південного оперативного командування і співробітників Одеської обласної санітарно-епідеміологічної станції.

За словами представника санепідемстанції Одеської області, необхідне обстеження усіх військовослужбовців у селі Троїцьке, оскільки всі вони контактували між собою.

У селі Троїцьке перебува? близько 400 військовослужбовців залізничних військ.

За словами представника СЕС, зараз також перевіря?ться версія контакту госпіталізованих солдатів з одним з одеситів, хворим на черевний тиф.

За фактом події проводиться розслідування.

 

05 серпня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів