В с. Тарнівці Ужгородського району господарював червоний півень

Внаслідок пожежі, що сталася на полі сільськогосподарського фермерського підприємства „Коник”, вигоріло 5 га пшениці

 

Внаслідок пожежі, що сталася на полі сільськогосподарського фермерського підпри?мства ?Коник?, вигоріло 5 га пшениці. Про це ?УЖГОРОД.net.ua? повідомили з Центру громадських зв?язків УМНС України в Закарпатській області. За повідомленням ЦГЗ, пожежа виникла через несправність високовольтної лінії електропередач.
Як повідомили з ЦГЗ УМНС України в закарпатській області, зусиллями пожежно-рятувальної служби вдалося врятувати 31 га зернових культур, які опинилися під загрозою безпосереднього знищення. Але через пожежу, йдеться у повідомленні, господарство втратить 30 тонн пшениці. Збитки від ці?ї пожежі, за орі?нтовними даними, становлять майже 22 тис. грн.

[foto]2004/08/06/pozhar2.jpg[/foto]
На думку фахівців у галузі пожежної безпеки та працівників дослідно-випробувальної лабораторії, до загорання ниви призвела несправність електрообладнання високовольтної лінії електропередач, ? повідомляють з ЦГЗ.
Останн? загоряння зернових зафіксовано у Закарпатті у 1998 р., коли у селі Олешник Виноградівського району згоріло 0,8 га ячменю.

 

06 серпня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів