Знову надзвичайна ситуація...

Сьогодні об 11.50 на залізничній станції Есень Ужгородського відділку Львівської залізниці стався витік сірковуглецю – безбарвної легкозаймистої рідини.

 

Як повідомили з ЦГЗ, кількість речовини, що потрапила в навколишн? середовище, поки невідома. Швидкість її витоку становить майже 80-100 крапель/хв. На місці пригоди працюють рятувальники з СДПЧ-7 по охороні м. Чоп та Спеціального во?нізованого аварійно-рятувального загону. За повідомленням ЦГЗ, з огляду на непередбачуваність можливих наслідків, у Есень також прибула мобільна група УМНС України в Закарпатській області на чолі з виконуючим обов?язки начальника управління ?ваном Гелебаном. Причини витоку уточнюються.
На даний час місце пригоди оточене підрозділами ДА? і відділку лінійної міліції з Чопа. Також на місці витоку перебувають фахівці Держекології і лабораторії обласної СЕС, до бойової готовності приведено сили військової частини Д-0180, повідомили з ЦГЗ. Як поінформували в центрі громадських зв?язків, цистерна, згідно супровідних документів, через Закарпаття пряму? транзитом. ?ї відвантажили на станції Сокаль Львівської області, а місцем призначення ? сербське м. Лазиця.

 

09 серпня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів