"Карпатські забави – 2007"

Санний фест під назвою "Карпатські забави – 2007" відбудеться наступного тижня на закарпатському Драгобраті

 

Коли любителі зимових трас майже всього Карпатського регіону все ще потерпають від відсутності снігу, цієї проблеми вже не існує для гірськолижного курорту Драгобрат. Минулого тижня тут, у високогір’ї, всього за 7 кілометрів від селища Ясіня на Рахівщині випало стільки снігу, що вистачить до середини літа. Принаймні, саме так стверджують господарі місцевих готелів, власники підйомників. Це й дозволяє сподіватися на успіх у проведенні фестивалю "Карпатські забави – 2007" запланованого на 26-27 січня.

У рамцях фесту відбудеться спортивне свято "Веселі старти на снігу". На ньому любителі санного відпочинку виконуватимуть просто залікову програму зі спуску на санях, а також на сноутюбах, тобоганах, "підгузках". Більш підготовлені спортсмени стартуватимуть на спеціально підготовленому майданчику для стартів у спусках: швидкісному, слаломі, естафеті "Веселе порося".

На учасників "Забав", які організовують всеукраїнський журнал "Карпати. Туризм. Відпочинок" і однойменний туроператор, генеральним партнером яких є гірськолижна база "Оаза", чекають позаспортивні розваги. Серед останніх – справжня "Снігова дискотека" у стилі 80-х і 90-х років. Буде багато спілкування у "гарячих" компаніях. А ще – частування, конкурси, танці та ватра!

Родзинка – випробування на нічних лижних і санних трасах. Для переможців передбачені призи від виробника спорядження – фірми "Євромарк-Україна". Починаються "Карпатські забави" о 18 год. на турбазі "Оаза".

 

19 січня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів