Податкова області зібрала майже 160 млн. грн.

За два місяці поточного року

 

За оперативними даними за січень–лютий 2007 року до Зведеного бюджету області надійшло платежів в сумі 159,9 млн. грн., що на
43,8 відсотка (на 48,7 млн. грн.) більше, ніж за відповідний період минулого року. Найвищий відсоток приросту надходжень забезпечено Ужгородською МДПІ – у 1,8 раза, ДПІ у Виноградівському, Тячівському районах, Воловецьким відділенням Свалявської МДПІ – відповідно у 1,5 раза.
У розрізі податків найвищого приросту надходжень досягнуто по сплаті за забруднення навколишнього середовища – у 2,3 раза, за спеціальне використання лісових ресурсів – у 1,7 раза, податку на прибуток підприємств, акцизному збору з вироблених в Україні товарів – відповідно у 1,6 раза.
Надходження до Державного бюджету склали 80,9 млн. грн., що більше відповідного періоду попереднього року на 45,9 відсотка (на 25,5 млн. грн.).
За лютий 2007 року надходження платежів до Зведеного бюджету зросли на 39,6 відсотка і склали 84,2 млн. грн. З них до Державного бюджету надійшло 41,6 млн. грн., що на 32,4 відсотка більше, ніж за відповідний місяць минулого року, та 42,6 млн. грн. - до місцевих бюджетів області. У розрізі податків найбільшу питому вагу надходжень до Зведеного бюджету області займає податок на додану вартість, пподаток з доходів фізичних осіб та податок на прибуток підприємств, повідомляють з сектору економічного аналізу та прогнозування ДПА у Закарпатській області.

 

02 березня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів